Lorenson: Liverpul je prosuo 20 miliona na Balotelija

“Zaboravite Marija Balotelija. Na njega se samo troši vrijeme. Ne bi smio ni da priviri prvom timu, izdaće vas u 99 od 100 situacija”, bio je oštar Lorenson.
1 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.03.2015. 12:00h

Mario Baloteli je ovog ljeta stigao u Liverpul za 20 miliona eura, a bivši igrač “redsa” i kolumnista BBC-a Mark Lorenson smatra da su to prosute pare i da kontroverzni Italijan ne smije ni da priviri startnoj postavi.

Super Mario je ušao sa klupe na utakmici sa Blekburnom u FA kupu i još jednom razočarao. Baloteli je dao samo četiri gola ove sezone, a posljednje loše izdanje je izazvalo teške riječi jednog od najvećih fudbalskih autoriteta na Ostrvu.

“Zaboravite Marija Balotelija. Na njega se samo troši vrijeme. Ne bi smio ni da priviri prvom timu. Razumijem zašto ga je Brendan Rodžers ubacio protiv Blekburna, jer može nešto da kreira, ali će vas izdati u 99 od 100 situacija”, bio je oštar Lorenson.

Te riječi dolaze samo nekoliko dana nakon što je Martiov agent, Mino Rajola, rekao da njegov štićenik napreduje zahvaljujući radu sa Rodžersom.

Bonus video: