Direktor Barse: Real je prodao Di Mariju jer je previše ružan

4 komentar(a)
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.03.2015. 16:24h

Karlos Reksač, jedan od direktora Barselone, čovjek koji je doveo Lea Mesija na Kamp Nou, nedavno je podigao buru izjavom da najbolji igrač Katalonaca treba da jede manje pica.

"Poznajem ga savršeno, kao i njegov meni. Mesi je veliki radnik i profesionalac, ali definitivno mora da svoju ishranu mora da dovede u red i smrša nekoliko kilograma ukolko želi da igra na top nivou".

A danas, Reksač je prozvao Real Madrid - optuživši čelnike "kraljevskog kluba" da dovode fudbalere i po estetskom, a ne čisto fudbalskom kriterijumu.

"Predsjednik Reala Florentino Peres na svjetskom tržištu igrača bira one koji se uklapaju u estetske kriterijume projekta Galakticosa, jer nije dovoljno da su samo dobri igrači, nego i da se dive njihovom izgledu", kazao je Reksač.

Anhel di Marija prodat je ljetos Mančester junajtedu za 70 miliona eura, umjesto njega u Madrid je stigao Kolumbijac, Hames Rodriges.

"Ronaldo je simbol kluba i zbog izgleda. Toni Kros i Hames Rodriges takođe su ljepuškasti. Realu je to toliko bitno da su se riješili vrhunskog trenera i vrhunskog igrača kao što su Visente del Boske i Anhel Di Marija, jer su bili preružni za njih", izjavio je Reksač, bez dlake na jeziku.

Je li ovo početak verbalnog rata Reala i Barse pred skori "el klasiko", 22. marta, ili je Reksač govorio istinu - na ljubiteljima fudbala je da procijene...

Bonus video: