Karijus: Ramos mi se nije izvinio, ne znam da li me namjerno udario

"Sjećanja su svježa, nikada neću zaboraviti sve što se dogodilo i šok koji sam doživio zbog grešaka. Bio je to težak udarac", rekao je Karijus
62 pregleda 0 komentar(a)
Loris Karijus, Foto: Reuters
Loris Karijus, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.09.2018. 10:49h

Prošlo je toliko vremena od finala Lige šampiona, a Loris Karijus i njegove greške na meču Real - Liverpul još su aktuelne.

Njemački "Bild" je razgovarao sa Karijusom, sadašnjim golmanom Bešiktaša, o toj "famoznoj" noći, sa akcentom na duel koji je Karijus imao sa Serhiom Ramosom, prije drugog kiksa, kojim je pobjednik riješen...

Ramos je laktom zakačio Karijusa, a kasnije je ustanovljeno da je golman Liverpula tom prilikom dobio lakši potres mozga.

Četiri mjeseca kasnije, Karijus još nije zaboravio.

"Sjećanja su svježa, nikada neću zaboraviti sve što se dogodilo i šok koji sam doživio zbog grešaka. Bio je to težak udarac", rekao je Karijus, koji je, međutim, naglasio da nakon duela sa Ramosom nije mogao da bude na nivou.

"Ne znam da li me namjerno zakačio, to samo on zna, ali medicinska činjenica je da sam doživio potres mozga. Nisam bio potpuno svjestan, imao sam probleme sa vidom. U normalnim okolnostima, ne bih mogao da napravim takve greške".

Karijus je naglasio da je očekivao da će mu se Ramos izviniti.

"Mislim da je trebalo to da uradi, makar da kaže - nisam namjerno", kazao je Njemac.

Bonus video: