Engleski gigant spremio keš za Savića

Cifra koju će Mančester junajted platiti "violi" navodno iznosi oko 20 miliona eura
12 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.02.2015. 09:04h

Stefan Savić bi nakon dviije godine mogao da se vrati u Englesku, čak i u isti grad, jer je Mančester junajted u ovom trenutku veoma ozbiljna opcija za Crnogorca u ljetnjem prelaznom roku, navode engleski mediji.

Junajted na ljeto mora da mijenja nešto u posljednjoj liniji u kojoj ima velikih problema, a Savić je navodno prvi pik nakon što su ga "crveni đavoli" pratili ove sezone i donijeli zaključak da je pravi čovjek za "Old traford".

"Metro" piše o "šok transferu" s obzirom na to da je Savić u sezoni 2011/12. igrao za Siti, gdje je, iako je stigao kao pojačanje, slabo dobijao šansu kod menadžera Roberta Manćinija.

Nakon epizode na "Etihadu", bivši fudbaler Partizana je odlaskom u Fiorentinu napravio potez karijere, iako je bio samo dio dila u prelasku Matije Nastasića u Siti...

U "Metroovom" tekstu se ističe da će Junajted za ovaj transfer platiti Fiorentini 14,6 miliona funti (19,9 miliona eura) i da je čitav posao dogovoren u januarskom prelaznom roku kada je Savić kaparisan.

U svakom slučaju, odlazak Savića iz Firence postaje sve realniji, iako je prošlog mjeseca produžio ugovor do 2019.

Crnogorskog fudbalera su u četvrtak na "Vajt Hart lejnu" uživo gledali skauti Barselone, ali izgleda da je Junajted u ovom trenutku u prednosti...

Bonus video: