Filip Stojković o izjavi Kolarova: Nije mislio ništa zlonamjerno

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se 11. oktobra pod Goricom. Stojković bi mogao da zaigra protiv saigrača Nenada Krstičića, Milana Rodića i Branka Jovičića
224 pregleda 3 komentar(a)
Filip Stojković, Foto: Boris Pejović
Filip Stojković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.09.2018. 13:45h

Filip Stojković, bek Crvene zvezde i reprezentacije Crne Gore, u razgovoru za “Sportski žurnal” prokomentarisao je riječi kapitena Srbije Aleksandra Kolarova, koji je početkom mjeseca rekao da mu nije jasno kako fudbaleri poput Stojkovića i Adama Marušića igraju za Crnu Goru.

“Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nisi Crnogorac, za Austriju ako nisi Austrijanac. To nije klub. Njihov izbor je bio taj jer nikad nisu vjerovali da će igrati za reprezentaciju Srbije”, rekao je tada Kolarov.

"Nemam neki poseban komentar. Mislim da on nije htio da sve dobije takav odjek, niti ima nešto protiv mene. Siguran sam da Kolarov nije mislio ništa zlonamjerno", rekao je Stojković u intervjuu "Žurnalu".

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se 11. oktobra pod Goricom. Stojković bi mogao da zaigra protiv saigrača Nenada Krstičića, Milana Rodića i Branka Jovičića.

"Pričaćemo tek o tome. Ima još mnogo utakmica u Zvezdi do tada. Srešćemo se sigurno. Ako ne na terenu, onda ćemo da popijemo kafu u Podgorici", poručio je Stojković.

Bonus video: