Dragan Ćirić napustio Partizan

125 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Ćirić, Foto: Www.partizan.rs
Dragan Ćirić, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 23.02.2015. 15:46h

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić je otišao sa te funkcije samo dva mjeseca pošto je postavljen. Nekadašnji igrač Barselone je odlučio da ode, jer se praktično ništa nije pitao u prelaznom roku, u kojem su otišli Petar Škuletić i Danko Lazović.

Ćirić se nakon odlaska sa funkcije oglasio saopštenjem.

„Kad sam prihvatio ponudu potpredsjednika Ljubiše Tumbakovića da preuzmem mjesto sportskog direktora FK Partizan, bio sam pun vjere i želje za uspjehom kluba u kom sam sportski ponikao i kome sam za to neizmjerno zahvalan“.

„Na žalost, moja vjera i želja za uspjehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal. Bolje je da to kažem sada i otvoreno, nego da se toga naknadno 'sjećam'“.

„Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica“.

„Poštovani, hvala na poverenju. To nije za mene. Ja sam bivši sportista, a sada sve više privrednik. Ne sumnjam da će uprava naći rješenje za naslijeđenu trenutno tešku situaciju, a Partizanu želim svaki uspjeh na svim poljima. Iako odlazim, ja sam i dalje i zauvijek uz Partizan“, napisao je Ćirić u saopštenju.

Bonus video: