Kompani: Teži je meč sa Stoukom nego sa Barselonom

„Njihov kvalitet nije u tome da mogu da van ranjavaju cijelu utakmicu i može vam biti teže kad gostujete Stouku, ali je to tim koji može da riješi meč u jednoj sekundi. Imaju više fudbalera koji mogu da odluče pobjednika dodirom magije nego ijedan drugi tim na svijetu“, rekao je Kompani.
0 komentar(a)
Vansan Kompani, Foto: Reuters
Vansan Kompani, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.02.2015. 10:02h

U Mančesteru se sjutra igra prvi meč osmine finala Lige šampiona između Sitija i Barselone, a kapiten „građana“ je imao zanimljivu opservaciju u razgovoru sa novinarima.

Vensan Kompani je, naime, poručio da je fizički mnogo zahtjevnije igrati sa Stoukom na stadionu „Britanija“ nego sa Kataloncima, ali je rekao da njihov naredni rival može da riješi meč u jednom potezu.

„Njihov kvalitet nije u tome da mogu da van ranjavaju cijelu utakmicu i može vam biti teže kad gostujete Stouku, ali je to tim koji može da riješi meč u jednoj sekundi. To je posebna ekipa, sa posebnim igračima. Imaju više fudbalera koji mogu da odluče pobjednika dodirom magije nego ijedan drugi tim na svijetu“, rekao je Kompani.

Belgijanac, ipak, jedva čeka da počne utakmica.

„Igram fudbal zbog ovakvih mečeva. To će biti jedna od onih noći koja može da bude posebna. Svi smo spremni i niko ih se ne plaši. Ovo će nam biti četvrti meč sa Barselonom za 12 mjeseci i ništa nas ne brine, ali znamo da svi moramo da budemo na izuzetno visokom nivou“, zaključio je Kompani.

Bonus video: