Bi Tičaubol ponudio milijardi dolara Berluskoniju za Milan

"Tačno je. Poslao sam ogromnu svotu novca da postanem vlasnik velikog kluba. Moja ponuda je ozbiljna i sada čekam odgovor Berluskonija. Spreman sam da zaključimo dogovor do kraja mjeseca", kazao je Tajlanđanin za "Bankok Post"
0 komentar(a)
Bi Tičaubol, Foto: Google.com
Bi Tičaubol, Foto: Google.com
Ažurirano: 20.02.2015. 16:38h

N današnji dan prije 29 godina Silvio Berluskoni je napravio od Milana ono što jeste.

Naravno, nisu "rosoneri" na nivou na kakvom su bili prije par godina, ali i dalje su fudbalski velikan.

Baš na današnji dan je stigla "nepristojna" ponuda za alfu i omegu Milana - Tajlanđanin Bi Tičubol je poslao ponudu vrijednu skoro milijardu dolara da postane vlasnik Berluskonijevog kluba.

"Tačno je. Poslao sam ogromnu svotu novca da postanem vlasnik velikog kluba. Moja ponuda je ozbiljna i sada čekam odgovor Berluskonija. Spreman sam da zaključimo dogovor do kraja mjeseca", kazao je Tajlanđanin za "Bankok Post".

Milan više ne pruža partije kakve su ga krasile godinama unazad, niti dolaze kvalitetna pojačanja koja bi parirala Juventusu, a kamoli u Evropi, s toga postoji velika mogućnost da Silvio proda klub i Milan nakon 29 godina dobije novog vlasnika.

Na čelu sa Silviom Berluskonijem Milan je osvojio ukupno 28 trofeja, od toga pet evropskih i osam Serija A... Posljednju šampionsku godinu u Italiji su imali 2011. godine.

Tičaubol je suvlasnik "Global Legend Series" kompanije koja okuplja penzionisane fudbalere zbog ekzibiconih mečeva, a njegova familija je osnivač "Country Group Thailand" firme koja se bavi prodajom nekretnina.

Bonus video: