Kapelo: Realova ljekarska služba da obrati pažnju na Ronalda

"Ronaldo je i dalje izuzetan igrač i uvjeren sam da će se vrlo brzo vratiti u prepoznatljivu formu", rekao je Ronaldo
3 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.02.2015. 20:04h

Bivši trener Real Madrida Fabio Kapelo rekao je danas da bi ljudi u tom klubu trebalo da budu zabrinuti zbog loše forme Kristijana Ronalda.

Ronaldo je ovu sezonu sjajno počeo, postigao je čak 25 golova na 14 prvenstvenih utakmica, ali u posljednja tri ligaška meča nije postigao gol.

"Veoma je važno što Ronaldo nije na svom uobičajenom nivou. Na kraju prošle godine Real je prije početka svake utakmice imao gol prednosti pošto je u ekipi imao Ronalda. To sada više nije tako", rekao je Kapelo, prenijeli su britanski mediji.

"Realova ljekarska služba bi trebalo pažljivo da prati Ronalda. On ne izgleda kao fudbaler koji je 100 odsto spreman za utakmicu. Oni bi trebalo da ustanove o čemu se radi, pošto taj problem utiče na cijeli tim", dodao je selektor Rusije.

Kapelo je naveo da bi ljekari Reala trebalo da razgovaraju o stanju svakog fudbalera posebno i da uvedu testove krvi.

"Ronaldo je i dalje izuzetan igrač i uvjeren sam da će se vrlo brzo vratiti u prepoznatljivu formu", rekao je on.

Ronaldo je imao problema sa povredama na kraju sezone 2013/2014 i uprkos bolovima igrao je za Real u finalu Lige šampiona, a nakon toga putovao je sa reprezentacijom Portugala na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

On je ove sezone odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao je 36 golova i prvi je strijelac Primere sa 28 golova, dva više od Lionela Mesija iz Barselone.

Bonus video: