Jovetić: Pelegrinijeva odluka me je ubila

25 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta-AP
Jovetić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 15.02.2015. 12:23h

Život Stevana Jovetića u Mančesteru je postao odjednom mnogo teži kada je prošle sedmice saznao da ga je menadžer Sitija Manuel Pelegrini preskočio za spisak za Ligu šampiona.

Crnogorski napadač je nakon te odluke Čileanca dobio dvadesetak minuta protiv Hala, u duelu sa Stoukom nije ulazio u igru, a sada je konačno progovorio i pojasnio koliko ga boli to što ne može da igra Evropu.

"Zaslužujem da igram Ligu šampiona. Menadžer me je ubio tom odlukom. Osjećam da zaslužujem mjesto u timu i drugi su mi tako rekli. Govore mi da sam odličan igrač, ali je očigledno da menadžer ne misli tako", rekao je Jovetić, a prenosi "Sandej miror".

Jovetić ističe da je sve što je trebalo rekao u četiri oka Pelegriniju, ali...

"I dalje sam razočaran. Ne mislim da je to dobra odluka. I treneru sam to rekao, ali on nije želio ni da me sasluša. Krivo mi je, jer sam došao ovdje da igram Ligu šampiona", navodi Jovetić i okreće se ljetu:

"Nisam donio odluku o svojoj budućnosti, sačekaću do ljeta i vidjeti. Menadžer je stavio druge igrače ispred mene, pa je i to možda poruka šta želi da uradi. Teško mi je, nije lako ostati fokusiran, ali ja sam profesionalac i uradiću sve da dokažem da do kraja sezone mogu da budem važan dio tima", rekao je bivši napadač Fiorentine.

Italijani pišu o fudbalskom ratu Intera i Juventusa za našeg fudbalera na ljeto, Španci navode da ga želi Atletiko Madrid...

A ako je Stevanov problem u Sitiju vezan za Pelegrinija, onda nije isključeno ni da ostane na "Etihadu", jer se iskusnom treneru ne daju velike šanse da ostane u Premijer ligi i naredne sezone.

Bonus video: