Kreće Nacionalni turnir u malom fudbalu

Po četiri najuspješnije ekipe sa kvalifikacionih turnira nastupiće u velikom finalu, kojim će se u septembru zatvoriti Nikšićko Pivo Fan Kup
0 komentar(a)
mali fudbal, Foto: Shutterstock
mali fudbal, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.02.2015. 15:06h

Pivara “Trebjesa” ove godine po prvi put organizuje nacionalni turnir u malom fudbalu, pod nazivom Nikšićko Pivo Fan Kup, koji će se održati u četiri grada, u periodu od marta do septembra. Za najbolje amaterske ekipe u malom fudbalu Nikšićko Pivo je pripremilo novčani fond vrijedan 10.000 eura, kao i brojne robne nagrade.

Kvalifikacione turnire, koji će biti raspoređeni po regijama, ugostiće redom Budva, Podgorica, Berane i Nikšić. Po četiri najuspješnije ekipe sa kvalifikacionih turnira nastupiće u velikom finalu, kojim će se u septembru zatvoriti Nikšićko Pivo Fan Kup.

“Kao kompanija koja godinama podržava fudbal u Crnoj Gori, ove smo godine odlučili da odemo korak dalje i podstaknemo sve one koji se amaterski bave malim fudbalom da okupe prijatelje, formiraju ekipu i uz dobro druženje i navijanje, budu najbolji. Očekujemo da će Nikšićko Pivo Fan Kup zaista donijeti odličnu fudbalsku zabavu ljubiteljima ovog sporta širom Crne Gore, a kroz druženje i navijanje graditi pozitivan takmičarski i pobjednički duh“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari “Trebjesa”.

Ona je najavila da će narednih dana u dnevnoj štampi, kao i na web i Facebook stranici Nikšićkog piva biti objavljen poziv za sve zainteresovane ekipe da se prijave za učešće u turniru, koji će početi kvalifikacijama u južnoj regiji. Grad domaćin u ovoj regiji biće Budva, a prijavljivanje će početi 21. februara.

Bonus video: