Solskjer: De Hea prijeti da postane najbolji u istoriji kluba

- I dalje vjerujemo da možemo da završimo u prva četiri tima. Mi smo Junajted, imamo dobre igrače i borimo se za Ligu šampiona. - izjavio je 28-godišnji De Hea
513 pregleda 0 komentar(a)
David de Hea
David de Hea
Ažurirano: 14.01.2019. 17:50h

David de Hea mogao bi da postane najbolji gomlan u istoriji Mančester junajteda, kazao je Ole Gunar Solskjer, trener kluba sa "Old traforda".

Španski čuvar mreže je imao 11 odbrana u pobjedi Junajteda od 1:0 na gostovanju Totenhemu.

Tokom 11-godišnjeg boravka u timu "crvenih đavola" kao igrač, Norvežanin je bio saigrač Holanđaninu Edvinu van der Saru i Dancu Piteru Šmajhelu.

- Imali smo vrhunske golmane tokom istorije, a De Hea prijeti da postane najbolji od svih. - rekao je Solskjer.

Španac je 2011. stigao u Junajted iz Atletiko Madrida i osvojio četiri od posljednjih pet nagrada za igrača sezone u klubu.

- Igrao sam sa nekim fantastičnim golmanima, to nam je tradicija da ih imamo. Nagrada igrača utakmice zasluženo mu je pripala. - istakao je nakon meča trener Junajteda.

Serija od pet vezanih pobjeda u Premijer ligi pod palicom Norvežanina, doveo je klub sa "Old traforda" na šest bodova od zone Lige šampiona, dok sa petoplasiranim Arsenalom ima isti broj ostvarenih bodova.

- I dalje vjerujemo da možemo da završimo u prva četiri tima. Mi smo Junajted, imamo dobre igrače i borimo se za Ligu šampiona. - izjavio je 28-godišnji De Hea, a zatim prokomentarisao utakmicu:

- Bilo je veoma dobro, pogotovo na Vembliju, vrlo važna tri boda. Zadovoljan sam svojim nastupom kao i timskim. Stvarali smo šanse i igrali napadački.

Bonus video: