Solskjer i Poketino prvi favoriti za klupu Junajteda

Osim pomenute dvojice, kandidati za trenera Junajteda su Marko Rouz, trener Red Bul Salzburga (koeficijent 9), prate ga bivši trener Real Madrida, Zinedin Zidan (10) i Garet Sautgejt, selektor Engleske reprezentacije (11)
1467 pregleda 0 komentar(a)
Jednake šanse za dugoročno rješenje trenera Mančester junajteda: Ole Gunar Solskjer i Maurisio Poketino
Jednake šanse za dugoročno rješenje trenera Mančester junajteda: Ole Gunar Solskjer i Maurisio Poketino
Ažurirano: 14.01.2019. 19:38h

Gol Markusa Rašforda na "Vembliju" donio je šesti uzastopni trijumf treneru Mančester junajteda, Oleu Gunaru Solskjeru, koji sada po britanskim kladionicama ima jednake šanse sa Maurisiom Poketinom, trenerom Totenhema, da bude dugoročno rješenje na klupi.

Kladionica "Vilijam Hil", kotirala je obojicu trenera jednako sa kvotom 2,75, što je značajno manje za Norvežanina imajući u vidu koeficijent od 4,5 kada je 19. decembra došao na klupu tima sa "Old traforda".

"Crveni đavoli" su postigli 17 golova otkad je Žoze Murinjo dobio otkaz i vezali su tri utakmice bez primljenog gola, prvi put u posljednjih godinu dana.

Završetak među četiri prvoplasirana tima trebalo bi da bude minimum koji Solskjer treba da ostvari kako bi se zadržao i poslije ljeta, međutim, smatra se da to nije garancija i da bi Poketino i u tom slučaju takođe bio meta.

"Spursi" su bez trofeja 11 godina, ali ove godine su u polufinalu Karabao kupa, u FA kupu dogurali su do četvrte runde, dok su se u Ligi šampiona domogli eliminacione faze.

Osim pomenute dvojice, kandidati za trenera Junajteda su Marko Rouz, trener Red Bul Salzburga (koeficijent 9), prate ga bivši trener Real Madrida, Zinedin Zidan (10) i Garet Sautgejt, selektor Engleske reprezentacije (11).

Bonus video: