Osvaldo sjutra potpisuje za Boku

“Osvaldo će potpisati ugovor u utorak. Tek kada ga potpiše, moći ćemo da kažemo da je igrač Boke”, rekao je direktor kluba Marselo London.
0 komentar(a)
Osvaldo, Foto: Beta/AP
Osvaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.02.2015. 15:34h

Pablo Danijel Osvaldo je stigao u Italiju još 2006. kao 19-godišnjak, postao je i reprezentativac “azura”, a sada se vraća tamo gdje je rođen - u Argentinu.

Kontroverzni napadač, čija je odiseja u Interu završena zbog svađe sa Maurom Ikardijem, u utorak će postati član najvećeg južnoameričkog kluba, Boka juniorsa.

Direktor velikana iz Buenos Ajresa, Marselo London, najavio je da će ugovor biti potpisan u utorak. Napadač, koji je zvanično član Sautemptona, u glavni grad Argentine je stigao u subotu i dogovorio sve uslove saradnje.

“Osvaldo će potpisati ugovor u utorak. Tek kada ga potpiše, moći ćemo da kažemo da je igrač Boke”, rekao je London.

Nekadašnji igrač Urakana, Atalante, Lećea, Fiorentine, Bolonje, Espanjola, Rome i Juventusa biće do juna na “Bombonjeri” na pozajmici, a moguće je da se saradnja produži do jula, ako Boka stigne do same završnice Kopa libertadores.

U dogovor je uključena i opcija o potpisivanju dvogodišnjeg ugovora na kraju sezone.

Osvaldo je u Sautempton prešao iz Rome u ljeto 2013. za klupski rekord od 15 miliona eura, ali je dao samo tri gola na 13 utakmica u Premijer ligi i imao je fizički sukob sa kapitenom Žozeom Fonteom.

Zbog toga je drugi dio prošle sezone proveo na pozajmici u Juventusu, a prvi dio ove u Interu.

Bonus video: