Prvijenac Delibašića, Tatar srušio Velež

Budućnost u Međugorju savladala Branitelj sa 2:1, Zeta bolja od Berana 1:0
0 komentar(a)
Tatar, Foto: Savo Prelević
Tatar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.02.2015. 19:18h

Pripreme crnogorskih prvoligaša za nastavak sezone dostižu vrhunac - gotovo sve ekipe juče su igrale prijateljske utakmice.

Andrija Delibašić, bivši crnogorski reprezentativac, najzvučnije pojačanje Sutjeske, postigao je prvi gol po povratku u nikšićki klub. Nekadašnji napadač nekoliko španskih klubova otvorio je goleadu protiv Cetinja na Jazu (završilo se 4:0), a u strijelce su se još upisali nezaobilazni Goran Vujović, te Marko i Miloš Vučić.

Lovćen je, takođe na Jazu, savladao mostarski Velež sa 1:0, pogotkom kapitena Vanje Tatara u 58. minutu. Ovo je za izabranike Radovana Kavaje druga pobjeda u dva dana, nakon trijumfa protiv tivatskog Arsenala u petak.

Lider Rudar igrao je neriješeno 2:2 protiv beogradskog Brodarca. Momci Mirka Marića bolje su počeli i golovima Talovića i Jovovića vodili sa 2:0, ali su se opustili u posljednjih pola sata i dozvolili protivniku da izjednači na 2:2.

„Debitovala” je i Budućnost u Međugorju, izbranici Dragana Radojičića odigrali su prvi meč na prirodnoj travi ove zime. To im je prijalo, pošto su golovima Pavićevića u prvom i Rogošića u drugom poluvremenu savladali Branitelj iz Rodoča kraj Mostara sa 2:1.

Grbalj je igrao neriješeno 1:1 sa Radnikom iz Bijeljine. Jedini pogodak za četu Marka Vidojevića postigao je Japanac Handa.

Zeta je golom Gorana Burzanovića savladala Berane sa 1:0, dok je Mogren poražen od Metalca sa 3:1. Jedini gol za četu Brana Milačića postigao je Zec.

Telekom 1. CFL nastavlja se 24. februara.

Bonus video: