Ivanović: Ništa nije gotovo, ima još 15 utakmica

„Siti ima vrhunsku ekipu i možemo da budemo srećni sa bodom jer smo zadržali istu bodovnu razliku. Zaslužili smo remi, ali pred nama je još mnogo posla kako bismo osvojili titulu i moramo da budemo oprezni”, rekao je Ivanović za klupski sajt.
0 komentar(a)
Branislav Ivanović, Foto: Beta/AP
Branislav Ivanović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.02.2015. 11:07h

Fudbaler Čelzija Branislav Ivanović rekao je danas da je zadovoljan neriješenim rezultatom protiv Mančester sitija (1:1), ali dodao nije titula šampiona Premijer lige nije riješena, uprkos prednosti od pet bodova.

„Odigrali smo još jedan naporan meč, osjetio se umor poslije duela protiv Liverpula u Liga kupu. Siti ima vrhunsku ekipu i možemo da budemo srećni sa bodom jer smo zadržali istu bodovnu razliku. Zaslužili smo remi, ali pred nama je još mnogo posla kako bismo osvojili titulu i moramo da budemo oprezni”, rekao je Ivanović za klupski sajt.

Ivanović je protiv „građana” odigrao 300. utakmicu za Čelzi i postao tek peti stranac u istoriji kluba koji je to učinio.

„Jedini način da bilježimo pobjede i osvajamo trofeje je da svaki igrač da sve od sebe na terenu. Čak i saigrači na klupi trude se da pomažu timu podškom i svi smo kao jedan”, naveo je kapiten reprezentacije Srbije.

Ivanović je golom u produžecima protiv Liverpula doneo „plavcima” prolaz u finale Liga kupa, posle čega je dobio niz pohvala jer je završnicu meča odigrao sa povredom stopala.

„Morate da idete preko granice i pronađete motivaciju u sebi. Ponekad morate da osjećate dodatni pritisak da biste bili uspješni. Moramo da ostanemo fokusirani jer je dugačak put do titule, ostalo je još 15 utakmica”, zaključio je Ivanović.

Bonus video: