Esteban Saveljić: Igraću za Crnu Goru!

On se zahvalio predsjedniku države Filipu Vujanoviću što je ubrzao postupak za dobijanje državljanstva
22 komentar(a)
Esteban Saveljić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Esteban Saveljić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.01.2015. 09:35h

Argentinski fudbaler crnogorskog porijekla Arijel Esteban Saveljić potvrdio je da će nastupati za crnogorsku reprezentaciju ukoliko bude pozvan, u razgovoru za Radio Antena M.

On se zahvalio predsjedniku države Filipu Vujanoviću što je ubrzao postupak za dobijanje državljanstva.

"Želim na ovaj način da mu se zahvalim na svemu što je uradio za mene, na svoj pomoći koju mi je pružio. Jako sam srećan zbog toga i mnogo zahvalan svima koji su doprinijeli da budem dio crnogorske reprezentacije", kazao je Saveljić , onda se i zahvalio rođaku i bivšem fudbaleru Niši Saveljiću koji je prošle nedjelje o Estebanu govorio za "Vijesti".

"Prvo želim da se zahvalim Niši, koji je koliko sam uspio da propratim, bio velika podrška, i koji je rekao toliko mnogo pohvalnih riječi o meni. Naravno, sjutra dan ako se ukaže prilika, i ako bi mi bilo ponuđena takva šansa prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom da igram za crnogorsku reprezentaciju", naglasio je Saveljić.

Saveljić se kratko osvrnuo i na planove u budućnosti.

"Moj plan trenutno je da ostanem kratak period u Argenitni , i naravno da ostvarim svoj san i kasnije pređem u neki od evropskih klubova", poručio je Saveljić.

Bonus video: