Fejsbuk ga odao: Delije stopirale dolazak Jovovića u Zvedu?!

Fejsbuk stranica Jovovića nedvosmisleno upućuje na to da su mu draže crno-bijele boje, što samo potvrđuje verziju priče da su transfer zapravo stopirale - Delije!
79 pregleda 31 komentar(a)
Vladimir Jovović, Foto: Fejsbuk
Vladimir Jovović, Foto: Fejsbuk
Ažurirano: 26.01.2015. 14:32h

Fudbaler Sutjeske Vladimir Jovović, čija je promocija bila zakazana na stadionu “Rajko Mitić”, kleo se na vjernost Partizanu i kačio slike iz “Pionira” sa utakmica “crno-bijelih”! “Mondo” piše da se spekuliše da je to razlog zbog kog transfer nije ostvaren.

Promocija crnogorskog reprezentativca je već bila zakazana u Ljutice Bogdana, ali je u posljednji čas prvo pomjerena, pa otkazana.

U subotu je stiglo obrazloženje da je zakazalo ozvučenje, a potom se i poslovni direktor kluba Stefan Pantović obratio javnosti i poručio da je zapalo u pregovorima sa crnogorskim klubom.

Samo dan kasnije, generalni direktor “crveno-bijelih” Zvezdan Terzić i počasni predsjednik kluba Dragan Džajić ranije su napustili pripreme ekipe u Sloveniji i vratili se u Beograd, nezvanično da bi riješili probleme nastale u vezi s Jovovićevim transferom, ali svi su izgledi da problemi nisu poslovne, već navijačke prirode.

Zaista, Fejsbuk stranica Jovovića nedvosmisleno upućuje na to da su mu draže crno-bijele boje, što samo potvrđuje verziju priče da su transfer zapravo stopirale - Delije!

Jovović je u toku prošle godine kačio statuse poput: “FK SUTJESKA - FK PARTIZAN - VEČNO ŽIVEĆE - NJIMA DAJEM SVE!!!” (i to tačno na dan kada su “crno-bijeli” dobili proljećni “vječiti derbi” prošle sezone), a potom su se pojavile i slike iz “Pionira” sa utakmica “crno-bijelih” i “check-in” na grupi koju su napravili navijači Partizana: Hala “Pionir” - Mesto gde novac gubi vrednost.

U klubu nije dobijen ni demanti, ni potvrda ove verzije...

Bonus video: