Murinjo: Nisam razgovarao sa igračima poslije poraza od Bredforda

„Šta sam rekao igračima? Ništa. Ni riječ. To nije bio trenutak za razgovor sa njima“, rekao je Murinjo, prenijeli su danas britanski mediji.
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.01.2015. 10:44h

Trener Čelzija Žoze Murinjo rekao je da nije razgovarao sa svojim fudbalerima poslije poraza od trećeligaša Bredforda, u 4. kolu FA kupa.

Čelzi je u subotu izgubio na svom terenu od Bredforda sa 2:4, uprkos vođstvu od 2:0, a Murinjo je posle tog duela rekao da se stidi.

„Šta sam rekao igračima? Ništa. Ni riječ. To nije bio trenutak za razgovor sa njima“, rekao je Murinjo, prenijeli su danas britanski mediji.

Murinjo je naglasio da nisu samo igrači odgovorni za poraz, već da i on snosi dio krivice.

„Odgovoran sam isto koliko i fudbaleri. Ali, ja sam šef, a šef ima veću odgovornost. Na poluvremenu smo vodili sa 2:1 i razgovarali smo o tome koliko je opasan taj rezultat. Razgovarali smo o njihovom načinu igre, a za taj meč spremali smo se kao za svaki premijerligaški“.

„U poluvremenu su moji igrači mislili da će postići gol, ali kada je Bredford izjednačio na 2:2, utakmica je postala luda“, dodao je portuglaski trener.

On je istakao da ga taj poraz neće natjerati da kupuje nove igrače, uprkos spekulacijama da je zainteresovan za Huana Kvadrada iz Fiorentine i Daglasa Koštu iz Šahtjora.

„Ovaj rezultat ne mijenja moje planove. Zadovoljan sam ekipom koju imam. Ovo je Čelzi i uvijek razmišlja o brojevima i finansijskom fer-pleju. Ne možemo sada da trošimo novac. Slažem se sa klubom, ne možemo na tržište“, zaključio je Murinjo.

Bonus video: