MOGU LI DA NADOKNADE IZVJESTAN ODLAZAK JOVOVIĆA?

Draško Božović pojačao Sutjesku, vratio se i Vujović

Ofanzivni vezista dodatno će pojačati konkurenciju na sredini terena, a osim dolaska Božovića, uslijedio je i povratak Gorana Vujovića koji nije uspio da dogovori saradnju za kazahstanskim prvoligašem Žetisu.
62 pregleda 8 komentar(a)
Draško Božović, Foto: Vijesti
Draško Božović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 16.02.2019. 08:38h

Draško Božović u narednih šest mjeseci nosiće dres Sutjeske. Sada već bivši član Lovćena prvo je pojačanje aktuelnog šampiona u zimskom prelaznom roku. 

Ofanzivni vezista dodatno će pojačati konkurenciju na sredini terena, a osim dolaska Božovića, uslijedio je i povratak Gorana Vujovića koji nije uspio da dogovori saradnju za kazahstanskim prvoligašem Žetisu.

Najbolji strijelac domaćeg šampionata odmah se stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba Mile Tomiću. Ipak, kako sada stvari stoje, postoji mogućnost da Vujović nastavi karijeru u Izraelu, ali nešto više o tome znaće se narednih dana.

Kada su u pitanju odlasci još uvijek niko nije napustio redove aktuelnog šampiona. Ipak, najbliži odlasku je Vladimir Jovović, za čije usluge je zainteresovana Crvena zvezda. Kako nezvanično saznajemo, iz izvora bliskim klubu, načelan dogovor je već postignut. 

Dakle, najbolji igrač domaćeg šampionata nalazi se na korak od „crveno-bijelog“ dresa.

Sutjeska će naredna dva dana trenirati na svom terenu, a već od ponedeljka nova baza biće u Igalu.