Vladimir Jovović uskoro u "crveno - bijelom" dresu

Najbolji igrač crnogorskog prvenstva i reprezentativac "hrabrih sokola", Vladimir Jovović, uskoro bi trebalo da postane novo pojačanje Crvene zvezde
66 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Jovović, Foto: Beta/AP
Vladimir Jovović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.01.2015. 15:19h

Najbolji igrač crnogorskog prvenstva i reprezentativac "hrabrih sokola", Vladimir Jovović, uskoro bi trebalo da postane novo pojačanje Crvene zvezde. Prema saznannima Blica "crveno - bijeli" su duže vremena radili na njegovom dovođenju jer je trebalo da sa Sutjeskom pronađu dogovor oko obeštećenja. Poznato je u kavim je finasijskim problemima Zvezda pa nije mogla da pristane na visok iznos obeštećenja.

Poslije dvije nedjelje pregovora aktuelni šampion Srbije se dogovorio sa crnogorskim šampionom da Jovović u Beograd dođe uz obeštećenje od 100.000 eura, s tim da bi u zavisnosti od igara Jovovića bili ostvareni bonusi koji bi nikšićkom klubu donijeli još toliko novca.

To praktično znači da bi u slučaju da mladi ofanzivac bude uspješan cio transfer iznosio maksimalno 200.000 eura.

Sada je preostalo da klub sa stadiona "Rajko Mitić" precizira dužinu trajanja ugovora sa igračem i platu koju će dobijati. Zvezdi ide na ruku i činjenica da će Darko Lazović možda čak i ove zime, a najkasnije na ljeto, napustiti klub pa će Jovović imati prostora da se dokaže. Zbog svega toga za očekivati je da najkasnije do povratka Zvezde sa priprema u Sloveniji klub dobije još jedno pojačanje.

Bonus video: