Jovetić pogodio na Vučinićevom terenu: Srušio Hamburger u Abu Dabiju (video)

Golovima Stevana Jovetića i Edina Džeka Siti slavio 2:0 protiv Hamburgera u prijateljskom meču na stadionu "Haza Bin Zajed" u Abu Dabiju
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.01.2015. 17:53h

Nakon Mirka Vučinića, i Stevan Jovetić je zaigrao u Abu Dabiju, doduše samo jedan dan, samo jedan meč...

Zbog obaveze prema sponzoru, fudbaleri Mančester sitija skoknuli su do Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje su na stadionu "Haza Bin Zajed" igrali prijateljski meč protiv Hamburgera, člana Bundeslige, koji u Emiratima boravi na pripremama.

Stevan Jovetić zaigrao je od početka i još jednom pokazao da je važan igrač ekipa Manuela Pelegrinija, bez obzira što je meč bio prijateljskog karaktera.

Igrao se, naime, 51. minut kada je Jovetić "zalijepio" loptu na grudi upućenu od strane reterviste, Džordža Evensa, i postigao lijep gol za 1:0. Jovetićev partner u napadu, Edin Džeko, postavio je konačnih 2:0 u 73. minutu na asistenciju Džejmsa Milnera. Bio je to prvi gol bosansko-hercegovačkog reprezentativca u 2015. godini.

Aguero je ušao u finišu, imao je dobru šansu, ali je ostalo 2:0.

Šampion Engleske uskoro se vraća obavezama na Ostrvu, u subotu igra meč 2. kola FA Kupa protiv Midlsbroa kod kuće, što će biti priprema za veliki derbi sa Čelzijem u Londonu naredne subote, 31. januara.

Bonus video: