Atletiko odbio ponudu Milana za Sikeiru

0 komentar(a)
Giljerme Sikeira, Foto: Beta/AP
Giljerme Sikeira, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.01.2015. 16:47h

Ponuda Milana od sedam miliona za Giljermea Sikeiru nije zadovoljila apetite Atletiko Madrida, a pregovori bi mogli da se nastave jedino ako "rosoneri" u špansku prijestonicu doputuju s kojim milionom više.

Kako prenose italijanski mediji, Milan je veoma zainteresovan za lijevog beka "kolćonerosa", ali španski šampion ne želi ni da krene u razgovore ako je ponuda manja od 10 miliona eura.

Vjeruje se da Milan taj novac niti ima niti želi da potroši za 28-godišnjeg Brazilca, pa je Adrijano Galijani sada prinuđen da se vrati na "plan A" - njegovo ime je Manuel Paskval.

Kapiten Fiorentine je, naime, bio prva meta Milana za poziciju lijevog beka, ali je sam fudbaler odbio poziv jer ne želi da ide iz Firence.

Na tržištu je, ipak, sve moguće, pa i to da Paskval na kraju popusti, čime bi Sikeiri, momku koji je prošao mlađe kategorije Intera, vrata "San Sira" bila zatvorena.

Za Sikeiru svakako ima mjesta u Atletiku, jer je nakon početnih nekoliko kola u kojima se borio za mjesto u prvom timu sa Kristijanom Ansaldijem, ubijedio Dijega Simeonea da nije pogriješio kada je ljetos platio Granadi 10 miliona eura za njegov dolazak.

Milan je u međuvremenu pojačao vezni red - stigao je Španac Suso iz Liverpula.

Bonus video: