Mitrović: Želim da se dokazujem

113 pregleda 0 komentar(a)
Filip Mitrović, Foto: Zoran Đurić
Filip Mitrović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.01.2015. 15:37h

Filip Mitrović ima 21 godinu, a već je prošao mnogo toga u fudbalu, upoznao je i drugu stranu medalje...

Kao tinejdžer bio je jedan od najtalentovanijih štopera u Crnoj Gori - ustalio se u prvom timu Mladosti, predvodio je odbranu Podgoričana u nezaboravnim evropskim podvizima, odigrao je obje utakmice protiv Sevilje.

U tom periodu je igrao za omladinsku, a debitovao je i za mladu selekciju Crne Gore, za koju je upisao tri nastupa.

A onda - teška povreda, jedna od najtežih u fudbalu. Povrijedio je prednje ukrštene ligamente koljena i morao je da pauzira pet mjeseci, ne računajući period kada se treninzima vraćao u ritam.

"Kada sam se oporavio od povrede nisam mogao da se izborim odmah da igram za Mladost. Uzeo sam papire i otišao u Bokelj, ali sam odmah povrijedio primicač i morao sam da pauziram sedam-osam kola. Sada sam opet slobodan igrač, vjerujem da ću naći klub, interesovanja i poziva ima", kaže Mitrović.

Interesuje ga - Crnogorska liga.

"Moram da budem iskren - da bih otišao u inostranstvo, što je želja svih fudbalera, treba prvo da se dokažem u Crnoj Gori. Bio sam na dobrom putu, ali me je povreda baš usporila, od toga je sve krenulo kako ne valja. Vraćam se u ritam i siguran sam da nije kasno za mene - imam 21 godinu i želim da se dokažem", zaključuje Filip Mitrović.

Bonus video: