NAJAVIO KRAJ

Lam: Završiću karijeru 2018. godine u Bajernu

0 komentar(a)
Filip Lam, Foto: Beta-AP
Filip Lam, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 14.01.2015. 16:14h

Fudbaler Bajerna Filip Lam rekao je danas da će završiti karijeru 2018. godine, kada mu istekne ugovor sa aktuelnim šampionom Njemačke.

Lam je naveo da ne želi da ide u Katar ili SAD i tamo završi karijeru, već da u naredne tri i po godine planira da igra za Bajern.

"Moj ugovor sa Bajernom ističe 2018. godine. Tada ću imati 34 godine i biće pravo vrijeme da završim karijeru. Ne vidim sebe u Kataru ili američkoj MLS ligi, želim da završim karijeru dok sam na vrhuncu", rekao je Lam.

Lam, koji se oporavlja od slomljenog zgloba, rekao je da prije završetka karijere želi da osvoji još trofeja sa Bajernom.

"Želim da osvojim još jednu Ligu šampiona sa Bajernom. To je najveći cilj i mislim da možemo da ga ostvarimo ove sezone. Glavni rivali su nam Real Madrid, Čelzi i Barselona. PSŽ? Vidjećemo ih protiv Čelzija, svake godine napreduju", dodao je Lam.

On je naveo da su svi u klubu zadovoljni što je Frank Riberi odlučio da završi reprezentativnu karijeru u Francuskoj.

"Riberi je dugo bio povrijedjen 2014. godine, ali u poslednjih par mjeseci igra dobro. On je važan igrač. Napustio je reprezentaciju i ima više vremena i snage za Bajern. Svi smo srećni zbog toga", rekao je Lam.

Preporučujemo za Vas