Nastasić: Nije bilo problema između mene i Pelegrinija

0 komentar(a)
Nastasić, Foto: Beta/AP
Nastasić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.01.2015. 16:53h

Srpski fudbaler Matija Nastasić rekao je danas da nije imao problema s trenerom Mančester sitija Manuelom Pelegrinijem i dodao da je Šalke najbolja opcija za njega u ovom trenutku.

Nastasić (21) će do kraja sezone biti na pozajmici u Šalkeu, uz mogućnost da njemački klub otkupi ugovor reprezentativca Srbije od Sitija. Srpski fudbaler je za Siti posljednju utakmicu odigrao još 10. avgusta 2014. godine protiv Arsenala.

"Ne, sve je bilo u redu", odgovor je Nastasića na pitanje Skaj sporta da li je bilo problema između njega i Pelegrinija.

"Mislim da je ovo (prelazak u Šalke) najbolja opcija za mene... Imao sam nekoliko opcija, ali sam zajedno s agentom i Sitijem odlučio da je Šalke najbolja opcija. Sada sam na pozajmici, a na kraju sezone ćemo vidjeti šta će se desiti", rekao je Nastasić.

On je istakao da mu je prethodnih šest mjeseci bilo teško jer nije igrao.

"Bilo mi je teško, za šest mjeseci nisam odigrao nijednu utakmicu. Želio sam da odem, jer je za moju karijeru u ovom trenutku najbolje da igram što više", rekao je Nastasić.

Nastasić (21) je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, a pored Sitija u koji je došao 2012. godine, nastupao je još za Fiorentinu.

Bonus video: