Savić produžio ugovor sa Fiorentinom do 2019. godine

"Prezadovoljan sam uslovima, sada mogu na miru da se posvetim klubu i postizanju boljih rezultata", rekao je Savić
1 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.01.2015. 13:12h

Fiorentina čuva svog čuvara odbrane! Crnogorski reprezentativac Stefan Savić produžio je juče ugovor sa „ljubičastima” do 2019. godine, uz znatno bolje finansijske uslove od prethodnog, koji je važio do ljeta 2016.

"Prezadovoljan sam uslovima, sada mogu na miru da se posvetim klubu i postizanju boljih rezultata. Drago mi je što mi Fiorentina toliko vjeruje, što u meni vidi perspektivu", kazao je 24-godišnji defanzivac.

Savić je stigao u renesansni grad 2012. iz Mančester sitija. Odmah je postao standardan, a veoma brzo i nezamjenjiv član posljednje linije tima, igrajući često i na različitim stranama i pozicijama.

Od prošle sezone počela su interesovanja drugih (velikih) klubova. Spominjali su se Zenit i Bajern, a kada je prije dva mjeseca aktuelan postao i Juventus, čelnicima Fiorentine je postalo jasno da će teško zadržati pouzdanog defanzivca. Makar po uslovima koje je Savić imao do juče...

Zato su se „zaštitili” novim, pojačanim ugovorom, kojim je Savić postao jedan od najplaćenijih igrača tima.

Novi ugovor, naravno, ne znači da će Savić ostati u Firenci baš do 2019. godine. Naprotiv, moguće je da ode već narednog ljeta, s tim što će zainteresovani klub - Juventus ili neko drugi - morati da plati veliko obeštećenje.

Bonus video: