„San“: Jovetić ide u Juventus

Siti zbog pravila finansijskog fer-pleja mora da proda nekoga da bi mogao da plati 28 miliona funti (38 miliona eura) za reprezentativca Obale Slonovače.
5 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.01.2015. 12:52h

Sudeći prema „Sanu“, era Stevana Jovetića u Mančester sitiju je završena! Engleski tabloid piše da će crnogorski reprezentativac biti prodat Juventusu, kako bi se oslobodio prostor za Vilfreda Bonija.

Naime, Siti zbog pravila finansijskog fer-pleja mora da proda nekoga, da bi mogao da plati 28 miliona funti (38 miliona eura) za reprezentativca Obale Slonovače.

„San“ piše da će to upravo biti Jovetić, za kojeg bi Juventus trebalo da iskešira između 20 i 25 miliona eura. Osim njega, otići će i Matija Nastasić, koji je na pragu Šalkea.

Pitanje je koliko u ovoj informaciji ima istine, ali je jasno da Jovetić u konkurenciji Bonija, Serhija Aguera i Edina Džeka ne bi imao preveliku minutažu. Zato je možda i bolje da ode...

Ako Joveta napusti Ostrvo, makar će se jednom konobaru iz Londona ispuniti želja da ne da više nijedan gol Liverpulu.

Crnogorski reprezentativac je na svom Instagram profilu postavio račun iz londonskog kafea, na kojem piše: "Nikad više nemoj da pogodiš protiv Liverpula, molim te".

???

A photo posted by Stevan Jovetic (@stevanj35) on

Bonus video: