Mesi: Laži i samo laži

„Nisam tražio ništa kako bih ostao u Barseloni, jer nijednog trenutka nisam ni poželio da bilo gdje odem. Takođe, čuo sam i priče da smo moj otac i ja pričali sa čelnicima Čelzija i Mančester sitija, ali to su laži. Sve su to laži”, poručio je Mesi za klupsku televiziju.
2 komentar(a)
Mesi i Nejmar, Foto: Beta/AP
Mesi i Nejmar, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.01.2015. 09:25h

Nakon pobjede nad Atletiko Madridom (3:1), u kojoj je dao gol i asistirao Luisu Suaresu, Lionel Mesi je dao intervju za klupsku televiziju i rekao da ne želi da ode iz Barselone.

Šta više, Argentinac je istakao da čita laži i samo laži o sebi i optužio medije da pišu s..nja o katalonskom klubu.

„Nisam tražio ništa kako bih ostao u Barseloni, jer nijednog trenutka nisam ni poželio da bilo gdje odem. Takođe, čuo sam i priče da smo moj otac i ja pričali sa čelnicima Čelzija i Mančester sitija, ali to su laži. Sve su to laži”, poručio je Mesi.

As Barse se osvrnuo i na priče da je tražio od predsjednika Đozepa Bartomeua da smijeni trenera Luisa Enrikea, kao i da je tokom „otjerao” neke igrače sa „Kamp noua”.

„Nije mi ugodno da slušam o rivalstvu između mene i Luisa Enrikea, jer ono nikada nije postojalo. Moramo da budemo ujedinjeni, jer pišu svakakva s..anja o nama”.

„Pomalo sam umoran od slušanja takvih priča o meni. Kažu da ja upravljam klubom, ali ja sam samo jedan od igrača”.

„Pričali su da želim da smijenim Enrikea, da sam imao loše odnose sa Pepom Gvardiolom, Samjuelom Etoom, Zlatanom Ibrahimovićem i Bojanom Krkićem...Ali, to nikako nema veze s istinom, nikada to nisam tražio. Ne donosim takve odluke”, rekao je Mesi i pojasnio da napadi na njega ovog puta ne dolaze iz Madrida, kao i nekoliko prethodnih slučajeva, već iz Barselone.

Četvorostruki osvajač Zlatne lopte ne vjeruje da će večeras on dobiti to priznanje.

„Moram biti realan, pa ću reći da će biti veoma teško da osvojim trofej. U svakom slučaju, uživaćemo na svečanosti”.

„I Kristijano Ronaldo i Manuel Nojer su imali fantastične godine, prvi je osvojio Kup kralja i Ligu šampiona, postigavši pregršt golova, dok je drugi postao prvak svijeta u Brazilu”, zaključio je Mesi.

Bonus video: