Ikardi dao Juveu pet golova na četiri meča

0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Inter, Foto: Beta/AP
Mauro Ikardi, Inter, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.01.2015. 10:14h

Inter je sinoć izbjegao poraz protiv Juventusa u Torinu (1:1), time je napravio uslugu i Romi u borbi za Skudeto, a strijelac „crno-plavih“ protiv šampiona Mauro Ikardi je još jednom pokazao da mu leže mečevi sa „bjankonerima“.

Sinoćnji pogodak je bio Argentincu ukupno 5. u karijeri protiv „stare dame“, i to u svega četiri utakmice koliko je odigrao u dresu Sampdorije i Intera. Zanimljivo je da Ikardi nijednom u ta četiri duela nije izgubio (po dva trijumfa i remija).

Ikardi je prije dvije sezone u trijumfu Sampdorije nad Juveom u gostima dao dva gola, prije toga je bio strijelac i u pobjedi od 3:2 u Đenovi, a taliju je donio sa sobom i kada je potpisao za Inter.

Kontroverzni napadač, koji skreće pažnju na sebe i kada nije na terenu, u dresu Intera je u duelu sa Juventusom prvi put pogodio na startu prošle sezone kada je na „Meaci“ meč završen bez pobjednika (1:1), a to je ponovio i sinoć.

Da je imao malo više sreće, ali i da nije bio sebičan, Ikardi je ovog puta mogao da bude istinski junak navijača Intera na „Juventus areni“ i da donese tri boda.

Bonus video: