Rodžers: Baloteli će morati da se navikne na rezervnu klupu

2 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Mario Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.12.2014. 11:17h

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da će Mario Baloteli morati da se navikne na rezervnu klupu.

Baloteli je ovog ljeta iz Milana prešao u Liverpul i do sada je odigrao 15 utakmica i postigao dva gola za "crvene". On nije bio u prvom timu još od 8. novembra, a 14. decembra ušao je u igru sa klupe, u porazu od Mančester junajteda od 3:0.

Italijanski fudbaler će biti u konkurenciji za tim za današnju utakmicu protiv Barnlija, ali je Rodžers nagovijestio da ga neće uvrstiti u prvu postavu, zbog promjene formacije na 3-4-3.

"Najbolji smo kada igramo agresivno. Ključ je da vršimo agresivni pritisak, naša igra će biti sve bolja pošto se igrači privikavaju na taj sistem. Vidjeli smo da to baš ne odgovara Baloteliju. On je igrač koji je bolji oko kaznenog prostora i moraće da se navikne na rezervnu klupu", rekao je Rodžers, prenijeli su britanski mediji.

"Pokušavamo da izvučemo najbolje iz igrača i na to ću se koncentrisati. Najvažnije je da je Baloteli u konkurenciji za tim.

Ako je potreban ekipi sa klupe, na to će morati da se navikne. Tako je sa svim igračima, od svakog igrača tražite da bude spreman, bilo da počinje sa klupe ili u prvom timu", dodao je Rodžers.

Liverpul, koji zauzima 10. mjesto na tabeli sa 20 bodova zaostatka za vodećim Čelzijem, danas od 16 časova igra protiv Barnlija, utakmicu 18. kola Premijer lige.

Bonus video: