Ćavi: Nikad ne bih bio srećan u Madridu

4 komentar(a)
ćavi, Foto: Reuters
ćavi, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.12.2014. 10:07h

Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes rekao je danas da je donio pravu odluku kada je ostao na Nou Kampu i istakao da nikada ne bi mogao da zaigra za Real Madrid.

Ćavi je praktično bio na odlasku iz Barselone prije početka sezone, ali je na kraju ubijedio trenera Luisa Enrikea da i dalje može da igra značajnu ulogu u timu.

On je kazao da ni sada ne razmišlja o odlasku i pored velike konkurencije u timu, kao i da bi Real Madrid bio posljednja opcija.

"Ja sam Barselonin fanatik. Ne bih bio srećan u Madridu. Ja sam iz Barselone, ne mogu nikog da prevarim. Na mjestu sam na kojem sam oduvijek želio da budem i o kojem sam maštao. Veoma sam srećan. Fudbal je moj život, a odluka da ostanem je bila najbolja", rekao je Ćavi, prenosi portal goal.com.

On je kazao da želi da igra u Barseloni do kraja karijere, kao i da poslije penzionisanja želi da ostane u fudbalu.

"Želim da igram dok god to budem mogao. Ne znam kada ću donijeti odluku o kraju... Mnogo igrača je došlo u klub i naš cilj je da Barsa bude što jača, čak i ako to znači da ja sjedim na klupi", dodao je španski fudbaler.

Ćavi je ocijenio da Barslona može da bude veoma uspješna u 2015. godini, ali je priznao da će se teško ponoviti njihova dominacija od 2008. do 2012. godine kada je na klupi bio Pep Gvardiola.

"Era Gvardiole je bila divna. Teško je ponoviti te uspjehe, pošto su ostali timovi godinama proučavali naš sistem. Prošle godine nismo osvojili trofej u Primeri, ali mislim da ove sezone možemo", rekao je Ćavi.

Bonus video: