Vidić napušta Inter, mijenja ga Nastasić?

2 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Beta-AP
Nemanja Vidić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 17.12.2014. 10:58h

Boravak Nemanje Vidića u Interu se polako bliži kraju, piše torinski „Tutosport“.

Srpski štoper već više od mjesec nije odigrao utakmicu za „crno-plave“, tačnije od posljednjeg meča Valtera Mazarija na klupi milanskog kluba protiv Verone koja je odigrana 9. novembra.

Od dolaska Roberta Manćinija Vidić nije dobio ni minut na terenu, a iako je neko vrijeme bio povrijeđen, a kasnije i (navodno) bolestan, Italijani pišu da su mu dani u Interu odbrojani.

Vidić je u posljednja dva meča u Seriji A, protiv Udinezea i Kjeva, bio na klupi, ali nije isključeno da bude u timu protiv Lacija u nedjelju.

„Manćini i Vidićev menadžer demantuju mogući odlazak, ali Nemanja nije srećan zbog ove situacije. Bio je na klupi protiv Udinezea i Kjeva, a ako ne zaigra ni protiv Lacija moguće je da će to značiti kraj. A Manćini do sada nije pokazao previše volje da mijenja odbranu kojom je počeo drugi mandat u Interu (štoperi Andrea Ranokja i Žuan Žezus)“, navodi „Tutosport“.

Pominje se da bi Vidić mogao da se vrati u Mančester junajted, a u Inter će vjerovatno Matija Nastasić.

Mladi srpski štoper je Manćinijev ljubimac, koji ga je i doveo u Mančester siti prije dvije sezone, i to kada je za njega Fiorentini poslao Stefana Savića i veliki novac.

Bonus video: