Rodžers: Nema sukoba među igračima Liverpula

0 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.12.2014. 19:27h

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da među njegovim fudbalerima nema sukoba i da će pokušati da "izvuče najbolje" od napadača Marija Balotelija.

Bivši fudbaler Liverpula Pol Ins nedavno je izjavio da bi Rodžers trebalo da proda Balotelija, pošto je on jedan od glavnih krivaca za lošu atmosferu u svlačionici "crvenih".

"Mario je fudbaler Liverpula i kao trener moram da uradim sve kako bih iz njega izvukao najbolje, ali tako je i sa svakim drugim igračem. Dok je u klubu, na to ću se koncentrisati. Čuo sam jednu-dvije priče o sukobima u svlačionici - to je potpuna neistina", rekao je Rodžers, prenijeli su britanski mediji.

"Naravno da nismo srećni jer ne pobjeđujemo. To su sve igrači koji vole da se takmiče i koji su prošle sezone umalo osvojili prvenstvo, pa nisu srećni kada gube", dodao je on.

Rodžers očekuje da će ekipa biti bolja u drugom dijelu sezone.

"Timski duh među igračima je jak i to je jedan od razloga zbog kojeg vjerujem da ćemo, kada vratimo samopouzdanje, biti mnogo bolji u drugom dijelu sezone. Dobra je atmosfera u svlačionici. Imamo sreće što je u ekipi kapiten (Stiven Džerard) koji je snažan vođa i to je veoma važno", rekao je Rodžers.

Liverpul ove sezone ne postiže očekivane rezultate, zauzima 11. mjesto u Premijer ligi sa 18 bodova zaostatka za vodećim Čelzijem a takmičenje u Ligi šampiona završio je u prvoj fazi i na proleće će se takmičiti u Ligi Evropa.

Bonus video: