Pioniri Srbije opet bolji od Crne Gore

54 pregleda 2 komentar(a)
Pinori, Foto: FSCG
Pinori, Foto: FSCG
Ažurirano: 11.12.2014. 17:56h

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Srbije sa 3:1 u prijateljskom meču igranom na stadionu Mladosti na Starom aerodromu.

Za razliku od duela prije tri dana, kada su izgubili 2:0, izabranici Borisa Miličkovića danas su makar postigli gol.

*Svakako da sam zadovoljniji prikazanim u odnosu na prethodnu utakmicu, jer smo popravili odnos, bili agresivniji, borbeniji, odigrali taktički bolje... Htjeli smo da igramo iako iz toga nismo uspjeli da napravimo neke stopstotne šanse, ali smo ipak imali nekoliko izglednih prilika", kazao je Miličković.

Srbija je povela golom Miloša Brnovića u 14. minutu, ali je Crna Gora izjednačila samo pet minuta kasnije kada je Filip Stuparević pogodio mrežu rivala.

U nastavku, gosti su golovima Armina Đerleka u 61. i Dragana Ignića u 70. minutu izvojevali novu pobjedu.

"Ovo je bila veoma dobra provjera za nas protiv, u ovom momentu, kvalitetnije selekcije Srbije. Rezultat je bio manje bitan jer smo željeli da vidimo na kom smo nivou i da, što je najbitnije, ove momke kroz ovakve akcije pripremamo za kadetsku selekciju i kvalifikacije koje ovu generaciju igrača očekuju 2016. godine, rekao je Miličković za sajt FSCG.

Za Crnu Goru su igrali: Gavrilo Jovanović, Džonatan Drešaj (Andrej Vraneš), Slobodan Perišić, Anto Babić (Bojan Roganović), Dragutin Lalatović (Nemanja Petrović), Slobodan Babić (Ivan Vujačić), Vasko Stojković (Mirza Đurđević), Danilo Pešukić (Nikola Stanišić), Miloš Brnović, Ljubo Kovačević, Ognjen Gačević (Marko Rakonjac).

Bonus video: