Rotković opet fatalan za Bokelj

1 komentar(a)
Luka Rotković, Foto: Boris Pejović
Luka Rotković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.12.2014. 18:19h

Fudbaleri Mornara napravili su veliki korak ka sredini tabele, ujedno i napravili otklon od timova iz opasne zone, nakon pobjede nad Bokeljom u Kotoru u odloženom meču 17. kola.

Presudio je napadač Barana Luka Rotković, koji je ponovo bio fatalan za Kotorane, nakon dva gola u baražu za opastanak prošle sezone, te jednog u prvom dijelu ovog šampionata.

Igrao se 72. minut kada je Kalezić prošao po lijevoj strani i centrirao, a Rotković glavom odlučio pobjednika.

Bokelj je tokom meča imao blagu inicijativu, ali bez velikih šansi za gol, jer su se gosti organizovano branili i čekali svoju priliku, koju su dočekali u 72. minutu.

Jedine prilike za Bokelj imali su Luka Maraš u 50. minutu i Todorović u samom finišu, ali se mreža gostiju nije zatresla.

BOKELJ - MORNAR 0:1

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca: 100. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje) i Marko Stanković (Cetinje). Strijelac: Rotković u 72. minutu.

Bokelj: Mijatović, Mladenović, Šćekić, Mikijelj, Martić, Bogdanović, Nikezić, L.Maraš (od 55. Pržica), Kotorac (od 60. Pajović), Todorović, Lazarević.

Mornar: Ivanović, Mrvaljević, Bubanja, Arsenijević (od 80. Graovac), Jovančov, Radulović, Božović, Kalezić, Rotković (od 87. Kujović), Vojvodić, Vukmarković (od 75. B.Merdović).

Bonus video: