Juventus kod kuće protiv Atletika traži vizu za narednu fazu

1 komentar(a)
Karlos Teves i Leonardo Bonući, Foto: Reuters
Karlos Teves i Leonardo Bonući, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.12.2014. 17:25h

Juventus i Atletiko Madrid sastaće se u utorak veče u derbi utakmici posljednjeg 6. kola grupe A Lige šampiona, dok će u Pireju Olimpijakos dočekati Malme.

Atletiko je već osigurao plasman u narednu fazu takmičenja, dok Juventus teoretski još uvijek nije. "Staroj dami" je za prolaz u narednu fazu dovoljan remi, dok im za prvo mjesto u grupi treba pobjeda sa dva gola razlike.

"Jorgandžije" poslije pet utakmica imaju 12 bodova i lideri su grupe A, Juventus ih prati sa devet, dok je Olimijakos treći sa šest, a Malme posljednji sa tri.

Olimpijakosu za prolaz u osminu finala treba pobjeda protiv Malmea i poraz Juventusa u Torinu od Atletika. S druge strane, švedski sastav će izboriti plasman u Ligu Evrope ukoliko trijumfuje u Pireju.

Prvak Grčke je u seriji dobrih rezultata kao domaćin u Ligi Šampiona, pošto su u posljednjih pet utakmica zabilježili isto toliko trijumfa.

U sastavu Olimpijakosa neće biti srpskog internacionalca Luke Milivojevića zbog povrede, kao i Džimija Durmaza, dok će u Malmeu izostati Erik Johanson koji je suspendovan.

Bonus video: