Stanković: Nisam mogao da se radujem pobjedi nad Interom

1 komentar(a)
Dejan Stanković, Foto: Beta/AP
Dejan Stanković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.12.2014. 16:28h

Pomoćni trener Udinezea Dejan Stanković rekao je da srećan zbog ovacija navijača Intera po povratku u Milano i dodao da je uprkos pobjedi njegovog tima nije mogao da se raduje.

Najvaternije pristalice "nerazura" aplauzom su pozdravile Stankovićev povratak uoči prvenstvenog meča protiv Udinezea, dok je na sjevernoj tribini bio transparent: "pljuvao si krv za nas i borio se za naše boje. Gdje god da odeš, uvijek ćeš biti jedan od nas".

"Sjajno je vratiti se na "Meacu" i hvala navijačima na srdačnoj podršci. Očekivao sam ovakav prijem jer smo 10 godina živjeli zajedno u pobjedama i porazima. Možda sam bio rival Interu, ali iz poštovanja nisam želio da se radujem našim golovima. Zadovoljan sam početkom trenerske karijere i nadam se da će mi igračko iskustvo pomoći", rekao je Stanković.

Stanković je 10 godina bio član Intera, odigrao je 326 utakmica i postigao 42 gola, a osvojio je pet titula Serije A, Ligu šampiona, četiri nacionalna kupa, četiti Superkupa Italije i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Ljetos se upravo u dresu milanskog tima oprostio od igračke karijere i postao pomoćnik u Udinezeu Andrei Stramaćoniju.

Udineze je sinoć u 14. kolu Serije A pobedio Inter u Milanu sa 2:1.

Bonus video: