Stefan Savić: Pregovaram sa Fiorentinom o novom ugovoru

"Fiorentina sa mojim agentom pregovara o novom ugovoru", kazao je Savić
0 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Stefan Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.12.2014. 19:34h

Crnogorski i prvotimac Fiorentine Stefan Savić kazao je za "Fudbal Italija" da pregovara sa klubom iz Firence o produžetku saradnje. Ugovor našeg defanzivca i Fiorentine potpisan je do 2016. godine.

"Da li je Juvents želio da me dovede?! O tome ne znam ništa, ja sam igrač Fiorentine, u kojoj se odlično osjećam. Ugovorom sam vezan do 2016. godine, a klub je počeo pregovore o produžetku saradnje, ali o detaljima pitajte mojeg menadžera", naglasio je Savić.

Fiorentina sjajno igra i dobila je tri posljednje utakmice. U prethodnom kolu slavila je na gostovanju Kaljariju (4:0). U narednom 14. kolu na "Frankiju" već u petak gostuje lider i aktuelni šampion Juventus, prema kojem su navijači Fiorentine tradicionalno neprijateljski raspoloženi.

"Svi mi znamo koliko je Juventus dobra ekipa, najbolja u Italiji. Ipak, i mi smo u dobroj seriji, a igramo pred svojom publikom i potrudićemo se da obradujemo navijače. Prethodne sezone smo gubili sa 2:0, ali smo u sjajnom drugom poluvremenu preokrenuli i slavili sa 4:2. To se ne zaboravlja, jer kada Juve da dva gola, onda je pravi podvig preokrenuti rezultat. I nadamo se da Pirlo neće imati svoje veče, jer kada je raspoložen za igru nemoguće ga je zaustaviti", zaključio je Savić.

Bonus video: