Posljednja poruka Emilijana Sale: Plašim se da me neće ni naći...

Čelnici Kardifa su danas kazali da su ponudili Sali da mu rezervišu karte za komercijalne letove iz Nanta, ali da je on rekao da je već dogovorio aranžman sa jednom privatnom avio kompanijom
4142 pregleda 0 komentar(a)
Molitve za Salu, Foto: BETA/AP
Molitve za Salu, Foto: BETA/AP

Argentinski list "Klarin" objavio je snimak glasovne poruke, koju je Emilijano Sala poslao prijateljima neposredno pred polijetanje aviona, koji je kasnije nestao iznad Lamanša, na putu iz Nanta u Kardif.

"Klarin" piše da je njegov otac Orasio Sala je potvrdio da je glas Emilijanov i autentičnost poruke, u kojoj njegov sin kaže da se plaši leta, jer avion "izgleda kao da će da se raspadne"...

"Kako ste svi? Ja sam tako umoran. Bio sam u Nantu i završavao neke stvari, završavao, završavao, završavao... Nikad završiti. Sad sam u avionu koji izgleda kao da će se raspasti i letim za Kardif, jer sutra počinjem s treninzima u novom timu. Kako si ti? Ako u sat-sat i po ne bude vijesti od mene, ne znam hoće li poslati nekoga da me potraži, jer me neće moći naći, ali znate... Tako sam preplašen...", kazao je Sala.

Čelnici Kardifa su danas kazali da su ponudili Sali da mu rezervišu karte za komercijalne letove iz Nanta, ali da je on rekao da je već dogovorio aranžman sa jednom privatnom avio kompanijom.

Spasioci i policija još tragaju za Salom i pilotom, ali je, kako javlja "Skaj", potraga izgubila status spasilačke, s obzirom da su minimalne šanse da su njih dvojica preživjeli.

Bonus video: