Rodžers: Džerardu smo dali vremena da razmisli o novom ugovoru

“Stivenu Džerardu i njegovim predstavnicima je ponuđen novi ugovor. Stiven je za sve što je uradio u ovih 16 godina zaslužio dužno poštovanje i vrijeme da razmisli o ponudi”, rekao je Brendan Rodžers.
2 komentar(a)
Stiven Džerard, Foto: Beta/AP
Stiven Džerard, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.12.2014. 11:52h

Stivenu Džerardu ističe ugovor na kraju sezone, a Brendan Rodžers je potvrdio da je Liverpul ponudio produžetak saradnje svojoj ikoni.

Menadžer “redsa”, međutim, napominje da je kapitenu potrebno vrijeme da razmisli hoće li da posveti budućnost klubu sa “Enfilda”.

Na utakmici protiv Stouka, u kojoj je slavio 16. godiđšnjicu debija u jedinom klubu za koji je igrao, Džerard je neočekivano ostao na klupi.

Legendarni vezista je demantovao glasine o svađi između njega i Rodžersa, a strateg iz Sjeverne Irske se nada da će Stivi Dži ostati u klubu.

“Stivenu Džerardu i njegovim predstavnicima je ponuđen novi ugovor. Stiven je za sve što je uradio u ovih 16 godina zaslužio dužno poštovanje i vrijeme da razmisli o ponudi”.

“Sigurno novac neće biti razlog. Pričao sam sa njim nekoliko puta dugo o tome i znam da to nije problem. Zaslužuje priliku da razmisli o ponudi dd sada do kraja sezone. Volim da radim sa njim i nadam se da će se to nastaviti”, rekao je Rodžers.

Bonus video: