Jovetić priznao: Slavili smo kada je CSKA izjednačio protiv Rome

4 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta-AP
Jovetić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 27.11.2014. 17:23h

Fudbaleri Mančester sitija dva puta su slavili u utorak veče - u posljednjem minutu duela CSKA - Roma (gol domaćih za 1:1), kao i u sudijskoj nadoknadi njihovog duela protiv Bajerna (gol Agura za pobjedu 3:2).

Zahvaljujući srećnom raspletu mečeva 5. kola, "građani" su došli u situaciju koju bi rado prihvatili uoči mečeva posljednje runde da im je neko kojim slučajem ponudio.

Ekipa Manuela Pelegrinija imala je samo dva boda u prva četiri meča, a sada će sama odlučivati o plasmanu u osminu finala. Sitiju treba pobjeda protiv Rome u Rimu 9. decembra, a najvjerovatnije i svaki remi sa golovima (1:1, 2:2...) jer je teško očekivati da CSKA iznenadi Bajern u Minhenu.

U izjavi za "Skaj sports Italija", crnogorski napadač Stevan Jovetić je priznao da su on i njegovi saigrači u Sitiju slavili kada je CSKA u posljednjem minutu sudijske nadoknade izjednačio protiv Rome u Rimu.

"Gladali smo utamicu koja se igrala u Moskvi i, iskreno, radovali smo se kada je CSKA izjednačio. Bio je to odličan rezultat za nas. Znali smo da nam treba najmanje bod protiv Bajerna, izašli smo na teren i osvojili sva tri", kazao je Jo-Jo.

Jovetić je neočekivano ostao na klupi protiv Bajerna, iako je tri dana ranije postigao gol u Premijer ligi protiv Svonsija i bio jedan od najzaslužnijih za preokret. Pelegrini se odlučio za oprezniju varijantu protiv Bajerna, a Jovetić je ušao na teren pola sata prije kraja i pomogao Agueru kod oba gola za totalni preokret.

"Sada moramo otići u Rim da pobijedimo. Ne smijemo da igramo na bod. Ako budemo tražili remi - izgubićemo", jasan je Jovetić.

Bonus video: