I Malovrazić traži pojačanja na pauzi

0 komentar(a)
Milorad Malovrazić, Foto: Radoje Milić
Milorad Malovrazić, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 27.11.2014. 16:35h

U polufinake Kupa plasirala su se četiri tima koja su među prvih pet u prvenstvu, svi osim lidera Rudara: Sutjeska, Mladost, Budućnost i Petrovac. Linija uspjeha i neuspjeha tako je jasno razgraničena ispod pete pozicije prvenstvene tabele, a za dva trofeja na proljeće će konkurisati uglavnom isti timovi.

Uz Mladost, koja je otkrovenje polusezone, najveći uspjeh napravio je Petrovac - ekipa koja se obično ne ubraja u favorite, a koja je u polufinalu Kupa čak šesti put u posljednjih sedam sezona.

"Peti smo u prvenstvu, a među četitri u Kupu. Napravili smo veliki uspjeh i mislim da smo izvukli maksimum sa ovom ekipom", kazao je trener Petrovčana Milorad Malovrazić, nakon eliminacije Lovćena u četvrtinalu.

Petrovčani su ove sezone čak četiri puta stali na put Cetinjanima, čime su im se sa kamatom revanširali za eliminaciju u polufinalu Kupa prošle sezone. Tri puta su ih pobjedili sa 1:0 (dva u prvenstvu, jednom u Kupu), uz jučerašnji remi 1:1 u revanšu četvrtfinala.

A za nešto više na proljeće - borbu za trofej u Kupu, ili za plasman u Evropu, Petrovčanima će trebati pojačanja, tvrdi trener Malovrazić.

"Sve je na upravi, da ojača ekipu kako bismo bili konkurentniji u borbi za trofej. Napravili smo veliki uspjeh, a za nešto više trebaće nam pojačanja", kazao je popularni Đembo.

Bonus video: