Pelegrini hvali tim i Aguera, Kompani oduševljen

0 komentar(a)
Serhio Aguero, Foto: Reuters
Serhio Aguero, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.11.2014. 14:03h

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da njegovi fudbaleri nikada ne gube pobjednički duh i da su zato savladali Bajern sa 3:2, i tako ostali u konkurenciji za plasman u drugu fazu Lige šampiona.

Šampiona Engleske je do trijumfa predvodio Serhio Aguero, koji je postigao het-trik.

"Prvo što sam pomislio na poluvremenu je da smo primili dva nevjerovatna gola, a tada je jako teško pobijediti. Ali, onda sam rekao igračima da imaju 45 minuta da postignu dva gola ili ispadamo. Rekao sam im da ne gube moral. Možda neki drugi tim to radi, ali ne i ovaj. Ova ekipa nikada nije pobijeđena i uvijek radi sve što može za pobjedu", rekao je Pelegrini.

"Ne znam koliko ovakve pobjede donose vjeru u plasman timu, ali postaraćemo se da prođemo ", dodao je Pelegrini, koji je morao da istakne sjajnog Aguera.

"Mislim da svi veliki timovi treba da imaju velike igrače. Serhio je veliki igrač, vrhunski. On je jako važan. Ali, mislim da je tim igrao s vjerom do kraja.

Kapiten Sitija Vensan Kompani kazao je da je tim sada „dužan“ Agueru.

"Ne znam gdje bismo bili bez njega, ali znam da su vam za uspjeh potrebni posebni igrači u izuzetnoj formi, inače nećete ništa osvojiti. On jeste poseban igrač. Kada je u ovakvoj formi, postiže stvari koje inače ne bi bile moguće", rekao je Kompani.

Bonus video: