Manćini: Potrebno mi je vrijeme da popravim Inter

„Tores se trudi, ali ga neće golovi. Nadam se da će uskoro doći, jer su nam potrebni. Potrebna mu je podrška. Sjećam se šta je uradio Anćeloti kada je došao Krespo, baš iz Čelzija. Dva mjeseca nije dao gol, a on je imao strpljenja. Kada je počeo da pogađa, više se nije zaustavljao“, istakao je Inzagi.
0 komentar(a)
Roberto Manćini i Filipo Inzagi, Foto: Beta/AP
Roberto Manćini i Filipo Inzagi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.11.2014. 09:41h

Nakon remija u gradskom derbiju, trener Intera Roberto Manćini je rekao da mu je potrebno vrijeme da ispravi greške svog prethodnika Valtera Mazarija.

„Derbi je uvijek teška utakmica, takva je bila i ova. Drago mi je kako je ekipa reagovala nakon samo pet dana koliko smo zajedno. Zadovoljan sam kako su momci reagovali na moj sistem igre, bili su jako dobri“, rekao je povratnik na klupu „nerazura“.

Manćo smatra da njegov tim mora da bude ubojitji pred golom.

„Nisam ni očekivao da ćemo nakon pet dana biti nova ekipa, naročito zbog činjenice da je Inter godinu i po igrao u formaciji 3-5-2“.

„Trebaće nam vremena, ali moramo početi da pobjeđujemo što prije. Moramo bolje da koristimo prilike, mnogo smo griješili u predaji lopte, ali to je logično“; zaključio je Manćini.

Pipo Inzagi nije imao sreće da u prvom derbiju dela Madonina kao trener upiše pobjedu. A bio je jako blizu, ali je Stefan el Šaravi promašio izvanrednu šansu.

„Žao mi je zbog El Šaravija. Imao je dvije dobre prilike i to baš u derbiju, ali nažalost nije dao gol. Ali, bio je odličan, on i Bonaventura su mnogo uradili“, rekao je Super Pipo.

Legendarni napadač još nije razbudio Fernanda Toresa, koji je u očajnoj formi.

„Trudi se, na treningu ide odlično, ali na utakmicama ga neće golovi. Nadam se da će uskoro doći, jer su nam potrebni“.

„Potrebna mu je podrška. Sjećam se šta je uradio Anćeloti kada je došao Krespo, baš iz Čelzija. Dva mjeseca nije dao gol, a on je imao strpljenja. Kada je počeo da pogađa, više se nije zaustavljao“, zaključio je Inzagi.

Bonus video: