Rodžers: Nisam arogantan da mislim da nam nedodirljiv

“Nisam arogantan da mislim da nam nedodirljiv na klupi. Moramo da pobjeđujemo da bih bio siguran”, rekao je Rodžers nakon poraza od Kristal palasa (3:1).
1 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.11.2014. 17:20h

Treći uzastopni poraz Liverpula u Premijer ligi je gurnuo tim koji se prošle sezone do kraja borio za titulu na 11. mjesto, sa svega 14 bodova, čak 18 manje od lidera Čelzija.

“Redsi” igraju očajno, što se najbolje vidjelo na gostovanju Kristal Palasu (1:3), nakon kojeg je i menadžer Berndan Rodžers priznao da je ekipa u velikoj krizi.

“Naše samopouzdanje je daleko od visokog nivoa u ovom momentu. To se vidi kada nam je lopta u nogama, jer smo spori u pas igri”.

“U teškoj smo situaciji, ne igramo kako želimo. Rezultati su ispod očekivanja, ali ostaje nam da radimo još jače i da napredujemo, jer utakmice stižu jedna drugu”, rekao je stručnjak iz Sjeverne Irske.

Očajno urađen prelazni rok, u kojem je potrošeno 133 miliona funti, a nije dobijeno gotovo ništa, dovelo je do toga da se sve češće pominje otkaz Rodžersu.

Šta više, navijači se pitaju ko će prije dobiti otkaz - on ili Maurisio Poketino iz Totenhema.

“Nisam arogantan da mislim da nam nedodirljiv na klupi. Moramo da pobjeđujemo da bih bio siguran”.

“Znam šta se očekuje od menadžera Liverpula, ali imam sjajan kontakt sa vlasnicima. Uvijek smo iskreni jedni prema drugima, a oni žele da vide bolji Liverpul na terenu. Uradiću sve da se to što prije dogodi”, zaključio je Rodžers.

Bonus video: