Vidić želi pobjedu u derbiju protiv Milana

1 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.11.2014. 10:33h

Fudbaler Intera Nemanja Vidić rekao je danas da njegova ekipa u velikom derbiju mora da pobijedi gradskog rivala Milan, bez obzira na način.

"U takvim utakmicama uvek želite da pobjede, bez obzira na način. Nadamo se da ćemo se zabaviti, odigrati dobru utakmicu i povrh svega, da ćemo pobijediti", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

Vidić koji je ovog ljeta iz Mančester junajteda prešao u Inter, rekao je da jedva čeka da nastupi u "derbiju dela Madonina".

Veliki derbi Milana i Intera igra se u nedjelju od 20.45, a "plavo-crne" će sa klupe predvoditi novi trener Roberto Manćini, koji se vratio u klub.

Manćini je svojevremeno bio i trener Mančester sitija i u gradskim derbijima predvodio je ekipu protiv Vidićevog Junajteda.

"Igrali smo utakmice u Engleskoj, a on je pobijedio u nekoliko. Mislim da je dobro radio u Sitiju. Navijači ga se sjećaju kao jednog od najboljih trenera, ne samo zbog šampionske titule koju im je donio poslije mnogo godina", rekao je Vidić i dodao da se raduje saradnji sa Manćinijem.

"Novi trener uvijek donese nove ideje i novu filozofiju. Manćini nam je na treninzima pokazao šta želi i šta očekuje. Neću imati problema ako budemo igrali sa četvoricom igrača u odbrani, u takvoj sam formaciji već igrao", rekao je Vidić.

Poslije 11 utakmica u Seriji A Milan zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 17 bodova, a Inter zauzima deveto sa bodom manje.

Bonus video: