Ćurčić ostaje selektor Srbije do kraja kvalifikacija?

3 komentar(a)
Ćurčić, Foto: Uefa.com
Ćurčić, Foto: Uefa.com
Ažurirano: 18.11.2014. 11:02h

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, koji će večeras voditi A tim u prijateljskom meču protiv Grčke na Kritu, prvi je kandidat za nasljednika Dika Advokata na funkciji stratega nacionalnog tima, prenosi "Sport".

Prema informacijama iz Grčke, novi potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević na sJednici Izvršnog odbora 25. novembra predložiće da Ćurčić preuzme ekipu i pokuša da ponovi uspJeh koji je napravio sa mladom selekcijom.

Ćurčić je sa igračima do 21 godine, uprkos činjenici da nije mogao da računa na nekoliko važnih prvotimaca koji su bili u A timu, izborio plasman na finalni turnir, na impresivan način, eliminacijom dvostrukog uzastopnog šampiona Španije.

On je već radio kao vršilac dužnosti selektora i ukupno je vodio A tim na pet utakmica. Prethodno je radio kao trener u Javoru iz Ivanjice i Borcu iz Čačka.

Srbija poslIJe tri odigrane utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope ima samo jedan bod i šanse da se plasira na finalni turnir u Francuskoj su u domenu teorije, ali ipak postoje.

Do kraja kvalifikacija Srbija gostuje Portugalu, Danskoj i Albaniji, a dočekuje Jermeniju i Portugal.

Bonus video: