Advokat: Razmišljam o ostavci

"Osjećao sam da možemo nešto da uradimo, ali se u posljednjih mjesec dana, poslije odluke UEFA da nas kazni, mnogo toga promijenilo", istakao holandski stručnjak
69 pregleda 9 komentar(a)
Advokat i Karadžić, Foto: Beta
Advokat i Karadžić, Foto: Beta
Ažurirano: 14.11.2014. 23:26h

Srbija je ponižena od Danske i po viđenom na terenu mora biti zadovoljna sa konačnih 1:3.

Dik Advokat, Holanđanin na klupi "orlova", nije krio razočarenje.

"Ovo ide na mene i zato ću razmisliti o ostavci. Ja sam taj koji je birao igrače mada imam utisak da se samo ovo čekalo. Vi novinari ste specijalno čekali ovakav rezultat. Ovo je najgora utakmica koju je Srbija odigrala sa mnom na kormilu. Dobro smo počeli, poveli 1:0, imali i šansu za 2:0. Od tada su igrali samo Danci", rekao je Advokat.

On je precizirao je da će razgovor o svom statusu obaviti sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije prije puta na prijateljski susret sa Grčkom, koji je na programu u utorak.

"Prihvatio sam ovaj posao sa razlogom. Osjećao sam da možemo nešto da uradimo, ali se u posljednjih mjesec dana, poslije odluke UEFA da nas kazni, mnogo toga promijenilo. Trpim ogroman pritisak i fer je da o svemu porazgovaram sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije".

Holanđanin je odmah poslije odluke UEFA rekao da je time kažnjena samo Srbija. Taj utisak potpuno je narušio ambijent u i oko reprezentacije.

“Sve je počelo na utakmici sa Albanijom i sada se samo reflektuje, očigledno je preveliki pritisak na igračima. Ovo je katastrofalan početak kvalifikacija. Bili smo daleko od gola, od prilika”, ocijenio je Advokat.

Bonus video: