Apel za fer navijanje

Kapije stadiona otvaraju se u 18.45 časova kada će početi i detaljan pregled
4 komentar(a)
Navijači Crne Gore, Foto: Aleksandar Radović
Navijači Crne Gore, Foto: Aleksandar Radović
Ažurirano: 14.11.2014. 19:12h

Komisija za bezbjednost FSCG zahvaljuje se svojim navijačima na izuzetnoj sportskoj podršci koju su iskazali na gostovanjima naše reprezentacije u Lihtentšajnu i Austriji, što je uslovilo da nakon meča od strane Uefe nije bilo nikakvih primjedbi.

Stoga apelujemo na sve navijače da se i za utakmicu sa Švedskom uzdrže od bilo kakvog nesportskog navijanja, odnosno korištenja pirotehničkih sredstava, nesportskih transparenata i ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren.

Kapije stadiona otvaraju se u 18.45 časova kada će početi i detaljan pregled, pa se mole navijači da na stadion dođu ranije, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Napominjemo da je stadion pod video nadzorom, što stvara uslove za lakšu identifikaciju svih lica koja se ne budu ponašala u skladu sa zakonom.

U duhu fer-pleja i kampanje "Respekt" na utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo biće primjenjena nulta tolerancija za vrijeđanje na vjerskoj, rasnoj i političkoj osnovi, kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao Dragoljub-Dragan Sekulić, komesar za bezbjednost FSCG.

Bonus video: